A www.kreativnyelv.hu honlapunkon. Bankkártyával, a Simple online fizetési rendszeren keresztül. Miután kiválasztotta a nyelvet, s megadta a kért adatokat a honlapunkon, a Megrendelés gombra kattintva átkerül a Simple online fizetési rendszer oldalára, ahol a fizetést biztonságosan lebonyolíthatja.

Teljesen. A Simple online fizetési rendszere abszolút biztonságos, e rendszer „Level 1 PSP for PCI DSS” audittal és minősítéssel rendelkezik. Ez a nemzetközi kártyatársaságok (Visa, MasterCard, stb.) által életre hívott közös biztonsági szabvány, amely a legszigorúbb informatikai és üzemeltetési követelményeket írja elő az azt alkalmazó szervezetek számára. Szolgáltatásuk informatikai biztonságát, a PCI-DSS tanúsítvánnyal rendelkező GeCad ePayment International SRL biztosítja.

Nem, ez a legrövidebb előfizetési díj, amely évenként újabb egy évre meghosszabbítható. Minden megkezdett év 24 990 forintba (bruttó) kerül.

Sajnos nem, a rendszer csak teljes egészében fogadja el az előfizetési díjat.

Van, de a Vevő csak abban az esetben élhet 14 napos elállási/felmondási jogával, amennyiben még nem kezdte meg a rendszer használatát, azaz még NEM regisztrálta, élesítette a SIN-kódot.

Az ingyenes verzió minden leckéből 5 (öt) mondatot mutat be, miközben a beállítási lehetőségek ugyanazok, mint a fizetős programnál. Próbálja ki, hány mondatot tud lefordítani magyarról célnyelvre 2 másodperc alatt. Ha nem éri el a 80%-os eredményt, érdemes előfizetnie, mert beszédkészsége még fejleszthető.

Mert ez a Kreatív Nyelvtanulási Módszer kiegészítő segédanyaga, a gyakorlatokhoz tartozó szókincs és a nyelvtani magyarázatok a nyomtatott tananyagunkban találhatók, mely megrendelhető a www.kreativnyelv.hu honlapunkon.

Korlátlan ideig, a SIN-kód regisztrálása, élesítése után 365 napon át – ez napi 60 forint, egy elképzelt 12 órás gyakorlás esetén ez épp öt forintos óradíjat jelent!

Ez személyfüggő, de a beszédkészség megszerzéséhez javasolt napi minimum 30-50 perc, majd ennek szintentartásához elég lehet napi 15 perc is. Javasolt minimális napi adagmennyiség 100-200 mondat fordítása. 200 célnyelvről, vagy 100 célnyelvre.

A leckékben történő továbblépéshez javasolt szint 80%-os eredmény – lehetőleg 2-3 másodperces fordítási tempóban, ez felel meg körülbelül a beszédtempónak.

A szinkrontolmács funkciónak nevezzük azt a beállítási módot, amikor a program hangosan felolvassa a mondatokat, szöveg nélkül, 2-3 másodperces intervallummal, a tanuló pedig kapásból fordít – majd meghallgatja a megoldást. (beállítás: Előbb magyarul vagy Előbb idegen nyelven opcióknál, Kikérdezés típusa - Hanggal) Ezzel virtuálisan olyan élethelyzetet teremt a program, amelyben a szinkrontolmácsok dolgoznak. Akkor használja, ha már 80% felett teljesített egyéb gyakorlási módokban, kiváló beszédkészséget szerezhet vele.

Állítsa a programot Vizsgázó módba, a válaszidőt 10-15 másodperc közé, fordítsa le a mondatot írásban s ellenőrizze helyességét a képernyőn megjelenő megoldás segítségével. Ily módon a célnyelven történő írásban is nagy gyakorlatot szerezhet.

Könyvbemutató előadásainkon bemutatjuk online gyakorló (e-learning) programunkat is, az időpontokat és a helyszíneket megtalálja a www.kreativnyelv.hu honlapunkon a „Könyvbemutatók időpontjai” menüpontban.

A rendszer működési eszközei: asztali gép, laptop, tablet, okostelefon. A rendszer működési platformjai: ios, android, windows phone. Asztali gép és laptop használatához Mozilla, Chrome böngészőket ajánljuk, de az alábbiakkal is megfelelően működik: IE, Safari. A program természetesen csak hibátlan eszközön, friss OP rendszereken és böngészőkben működik hibátlanul, illetve tökéletes internetszolgáltatás mellett.

1.) Ellenőrizze, hogy van-e internet. Ha igen, nyisson meg egy gyakran használt másik honlapot, ezzel ellenőrizve a net pillanatnyi sebességét. Lehet, hogy lelassult, ezért nem megy a program – ez főleg mobilnetnél lehet aktuális (térerő-, sávszélesség-hiány).

2.) Ha a probléma nem oldódik meg, zárja be az aktuális böngészőt (ne csak a fület, a teljes böngészőt) és nyissa meg újra. Jelszóval újra jelentkezzen be.

3.) Ha ez nem segít, ezt zárja be, majd nyisson meg egy másik böngészőt, ott jelentkezzen be.

4.) Indítsa újra a gépet.

5.) Ha egyik módszer sem működött, kérjen technikai segítséget a következő email címen: info@interword.hu illetve a +36 88 788 066 -os telefonszámon.